Home » Posts tagged "Fri" (Page 67)
Projekti “Edukohu, debato!” – “Si ti përmirësojmë aftësitë prezantuese – teknikat e Steve Jobs-it”

Projekti “Edukohu, debato!” – “Si ti përmirësojmë aftësitë prezantuese – teknikat e Steve Jobs-it” »

23 Dec, 2012

Sot me datë 22.12.2012 u mbyll java e III-të e projektit “Edukohu, debato!” që organizohet nga Forumi Rinor Islam dhe Qendra “RACIO” .

U mbajt kuvendi vjetor i FRI-së Dega Shkup

U mbajt kuvendi vjetor i FRI-së Dega Shkup »

16 Dec, 2012

Me datë 15.12.2012 në lokalet e FRI-së në Shkup, u zhvilluan punimet e kuvendit të parë për mandatin 2011-2015 të FRI-së dega Shkup.