Home » Posts tagged "Ramazani"
Mbi 1000 shqiptar dhe maqedonas në iftarin e përbashkët në Kumanovë

Mbi 1000 shqiptar dhe maqedonas në iftarin e përbashkët në Kumanovë »

5 Jul, 2015

Forumi Rinor Islam në bashkëpunim me komunën e Kumanovës për herë të tetë organizuan iftarin e përbashkët tradicional me rastin e muajit të

Përparësitë e muajit të agjërimit nën prizmin psikologjik

Përparësitë e muajit të agjërimit nën prizmin psikologjik »

2 Jul, 2015

Muhamed JONUZI Jemi mësuar gjithnjë që agjërimin si ritual fetar (ibadet) ta shohim t’u “nënshtrohet” filtrave të mjekëve dhe teologëve, mirëpo rrallë herë

REAGIM I FRI-së, lidhur me ngjarjet e fundit në Maqedoni

REAGIM I FRI-së, lidhur me ngjarjet e fundit në Maqedoni »

11 May, 2015

Forumi Rinor Islam ndjek me vëmendje situatën politike ne R. e Maqedonisë, duke filluar nga afera e përgjimeve, rasti i Gushincës dhe më

Depatamenti për Fetva, hap i madh në drejtimin e duhur

Depatamenti për Fetva, hap i madh në drejtimin e duhur »

1 Apr, 2015

Konstituohet Departamenti për Fetva pranë UISHZ

DEPARTAMENTI PËR FETVA, HAP I MADH, NË DREJTIMIN E DUHUR

Unioni i Imamëve Shqiptar në Zvicër, në

Shqipëria e madhe përmbys Armeninë, në “Elbasan Arena”, 2-1

Shqipëria e madhe përmbys Armeninë, në “Elbasan Arena”, 2-1 »

29 Mar, 2015

Mavraj në castet e fundit ja del të jetë nga minuta e parë, ndërsa surpriza është Roshi në vend të Lenjanit dhe Memushaj

Blerimi, shkencëtari që zhvillon inteligjencë artificiale

Blerimi, shkencëtari që zhvillon inteligjencë artificiale »

24 Mar, 2015

Modeli matematikor të cili e ka zhvilluar shkencëtari i ri nga Gostivari, do t’u ndihmojë informaticientëve të krijojnë pajisje elektronike, e cila do

Bashkim Aliu: Të rinjtë nuk duhet të dorëzohen duke kërkuar të mirat

Bashkim Aliu: Të rinjtë nuk duhet të dorëzohen duke kërkuar të mirat »

20 Mar, 2015

Bashkimi është njeri shumë i respketuar nga shqiptarët dhe ai gjithmonë ka rezatuar dituri dhe maturi. Ai ju drejton juve këshilla dhe mundësi

Dy rrëfime për Maqedoninë

Dy rrëfime për Maqedoninë »

13 Mar, 2015

“Kam dëgjuar se gjithçka është madhështore, shndritëse, e mrekullueshme, se myslimanët dhe të krishterët kanë bashkëjetuar këtu për shumë vite, shkojnë shumë mirë

Ja si është dukur shtëpia e Muhammedit a.s. (Foto&Video)

Ja si është dukur shtëpia e Muhammedit a.s. (Foto&Video) »

9 Mar, 2015

Të nderuar vëllezër e motra, nëse keni menduar ndonjëherë se si ka mundur të duket shtëpia e Pejgamberit a.s., dhe nuk keni mund

I gjith qyteti e mëson gjuhën e shurdhmemecëve për MUHAREMIN (Emocionale) – VIDEO

I gjith qyteti e mëson gjuhën e shurdhmemecëve për MUHAREMIN (Emocionale) – VIDEO »

8 Mar, 2015

Muharremi është një qytetar i thjeshtë, që vuan nga mosdëgjimi. Për ta bërë që të ndjehet i barabartë me të tjerët, qytetarët mësojnë