Home » Posts tagged "Top"
Bunjamin Memedi u zgjodh kryetari i ri i nëndegës së FRI-së në Karshiakë

Bunjamin Memedi u zgjodh kryetari i ri i nëndegës së FRI-së në Karshiakë »

26 Dec, 2017

Në hapësirat e nëndegës së FRI-së në Karshiakë u mbajt kuvendi i pestë i rregullt raportues si dhe kuvendi i dytë

Në Kumanovë u mbajt manifestimi “Ta njohim Muhamedin a.s.”

Në Kumanovë u mbajt manifestimi “Ta njohim Muhamedin a.s.” »

22 Dec, 2017

Dega e FRI-së në Kumanovë realizoi manifestimin tradicional “Ta njohim Muhamedin a.s” për nder të ditëlindjes së profetit a.s. Në këtë

Në Tetovë, FRI ndau dhurata e ëmbëlsira për fëmijët me nevoja të veçanta

Në Tetovë, FRI ndau dhurata e ëmbëlsira për fëmijët me nevoja të veçanta »

5 Dec, 2017

Forumi Rinor Islam – Dega Tetovë në bashkëpunim me Departamentin e Femrës me rastin e 3 dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave me Nevoja

Konkurs për çmimin “Shkencëtari i ri i vitit”

Konkurs për çmimin “Shkencëtari i ri i vitit” »

18 Sep, 2017

Forumi Rinor Islam shpall konkurs për zgjedhjen e shkencëtarit të ri të vitit. Këtë çmim FRI e ndan për punën kërkimore – shkencore të shkencëtarëve

Gëzuar festën e Bajramit!

Gëzuar festën e Bajramit! »

31 Aug, 2017

Në ditën e festës së Bajramit të Kurbanit ju uroj gjithë myslimanëve, sjelltë Zoti mbarësi në familjet tuaja.

Festa

Prof. Shahsivari ligjëroi temën “Islami ndërmjet parcializmit dhe objektivave univerzale”

Prof. Shahsivari ligjëroi temën “Islami ndërmjet parcializmit dhe objektivave univerzale” »

31 Aug, 2017

Forumi Rinor Islam – Dega Shkup realizoi ligjëratë me prof. Sali Shahsivarin në Info Qendrën e FRI – së, në Shkup.

Departamenti i Femrës realizoi shkollë verore

Departamenti i Femrës realizoi shkollë verore »

27 Aug, 2017

Departamenti i Femrës pranë Forumit Rinor Islam – Dega Shkup në bashkëpunim me Departamentin e edukimit për të dytën herë me

“Me rini të edukuar drejt qëllimit të synuar”, shkolla verore e realizuar nga FRI – Shkup

“Me rini të edukuar drejt qëllimit të synuar”, shkolla verore e realizuar nga FRI – Shkup »

25 Jul, 2017

Departamenti i edukimit në kuadër të Forumit Rinor Islam – Dega Shkup edhe këtë vit realizoi shkollë verore nën moton “Me

FRI reagon ndaj deklaratës së deputetit Branko Manoillovski

FRI reagon ndaj deklaratës së deputetit Branko Manoillovski »

4 Jul, 2017

Forumi Rinor Islam shpreh kritikë ndaj deputetit shqiptar, Branko Manoillovski, lidhur me deklaratën e tij të fundit për miratimin e një

Me rastin e festës së Bajramit, u organizua koktej me aktivistët e Kumanovës

Me rastin e festës së Bajramit, u organizua koktej me aktivistët e Kumanovës »

27 Jun, 2017

Në këtë koktej të pranishëm ishin anëtarë, aktivistë si dhe pëfaqësues të SH.E “Vllaznia”. 

Fjalë rasti pati kryetari i