Home » Posts tagged "Top" (Page 2)
Me ilahi, tekbire e salavate, u mirëprit festa e Bajramit të Fitrit në Kumanovë

Me ilahi, tekbire e salavate, u mirëprit festa e Bajramit të Fitrit në Kumanovë »

25 Jun, 2017

Forumi Rinor Islam – Dega Kumanovë përmbylli aktivitetet e muajit të Ramazanit me koncertin e Bajramit. Ky koncert, u realizua në qendër

FRI ju uron festën e Bajramit të Fitrit

FRI ju uron festën e Bajramit të Fitrit »

25 Jun, 2017

Forumi Rinor Islam uron gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës së Bajramit të Fitrit. Në shënimin e fundit të agjërimit

Përfunduan Mbrëmjet Kuranore të organizuara nga Forumi Rinor Islam në katër qytete të vendit

Përfunduan Mbrëmjet Kuranore të organizuara nga Forumi Rinor Islam në katër qytete të vendit »

23 Jun, 2017

Mbrëmjet Kuranore, me lexues të shquar nga Maqedonia dhe Kosova, edhe sivjet u realizuan me sukses nga ana e Forumit Rinor

Jehuan zërat e hafizëve në Çarshinë e Vjetër në Shkup

Jehuan zërat e hafizëve në Çarshinë e Vjetër në Shkup »

22 Jun, 2017

Në kuadër të shumë aktiviteteve që realizon Forumi Rinor Islam përgjatë muajit Ramazan ishin edhe Mbrëmjet Kuranore nëpër të gjitha qytetet,

Në Shemshovë të Tetovës u shtrua iftar me aktivistë dhe përkrahës

Në Shemshovë të Tetovës u shtrua iftar me aktivistë dhe përkrahës »

21 Jun, 2017

Forumi Rinor Islam – Nëndega Shemshovë, në Tetovë, në vazhdën e aktiviteteve që ndërmerr gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit shtroi edhe iftar

Vazhdon shpërndarja e shportave për familjet nevojtare të Kumanovës

Vazhdon shpërndarja e shportave për familjet nevojtare të Kumanovës »

21 Jun, 2017

Forumi Rinor Islam – Dega Kumanovë vijoi shpërndarjen e shportave të Ramazanit për familjet e varfëra, skamnore e jetimët.

Më shumë...

Në Tetovë vazhdon shpërndarja e shportave për familjet nevojtare

Në Tetovë vazhdon shpërndarja e shportave për familjet nevojtare »

20 Jun, 2017

Gjatë këtyre ditëve Forumi Rinor Islam – Dega në Tetovë në bashkëpunim me Organizaten Humanitare “Kalliri i Mirësisë” vazhdojnë me shpërndarjen

Në Kumanovë u organizua iftar për aktivistët e degës

Në Kumanovë u organizua iftar për aktivistët e degës »

20 Jun, 2017

Hapja e mbrëmjes u bë me duanë e bukës dhe pastaj me lexim Kurani.

Fjalë rasti pati kryetari

Në Shkup u organizua iftar me aktiviste dhe kuizi i diturisë

Në Shkup u organizua iftar me aktiviste dhe kuizi i diturisë »

19 Jun, 2017

Departamenti i Femrës pranë Forumit Rinor Islam – Dega Shkup organizoi iftar bashkë me të gjitha anëtaret, aktivistet dhe kursistet e

FRI organizoi iftar në rajonin e Karadakut të Shkupit

FRI organizoi iftar në rajonin e Karadakut të Shkupit »

18 Jun, 2017

Forumi Rinor Islam – Dega Shkup në bashkëpunim me O.H. “Kalliri i Mirësisë” realizoi iftar në rajonin e Karadakut.

Më shumë...