Tribunë në Studeniçan “Nevoja e njerëzimit për mesazhin e Muhammedit a.s.”

Forumi Rinor Islam Nëndega Karshiakë në kuadër të kampanjës “Ta njohim Muhammedin a.s” në Restoran Guri f. Studeniçan realizoi tribunë me ligjerues Hasan Baftijari nga Shkupi i cili ligjeroi në temën “Nevoja e njerëzimit për mesazhin e Muhammedit a.s.”

Vlen të përmendet se aktiviteti në fjalë është në vazhdën e aktiviteteve të cilat i realizon FRI Karshiakë gjatë kësaj fushate siq janë: shpërndarja e hurmave dhe fletushkave në f. Studeniçan dhe f. Batincë ditë mē parë si dhe aktivitete tjera të cilat janë realizuar dhe do te realizohen ditëve në vijim.

1454565_1270566839626420_7768135877643274970_n

Tribunë në Studeniçan “Nevoja e njerëzimit për mesazhin e Muhammedit a.s.”

12400728_1270566762959761_2881267060460241803_n

Tribunë në Studeniçan “Nevoja e njerëzimit për mesazhin e Muhammedit a.s.”

Të ngjajshme