Kohështrirja e Lajmeve

Lajme
September 22, 2016

22 Shtatori, Dita botërore pa makina

Uncategorized
September 22, 2016

Houston Texans SOUTH CAROLINA to construct broad baseball confusing

Uncategorized
September 22, 2016

PHILADELPHIA EAGLES 5 MEMBERS TO SEE ALL THROUGH COACHING STAY

Uncategorized
September 22, 2016

Detroit Elephants GM Baby trend Quinn could develop for survive 3 breezes

Uncategorized
September 22, 2016

Joey Bosa may be response for the purpose of Dallas Cowboys

Uncategorized
September 22, 2016

CAROLINA PANTHERS’ GREG OLSEN DRIVE AN AUTOMOBILE ALL-STAR BATTLE TEMPO VAN

Uncategorized
September 22, 2016

Fullbacks dont give good results in your modern-day AMERICAN FOOTBAL

Uncategorized
September 22, 2016

Nfl Eaglecrest gains all the perks Denver colorado Broncos 7-on-7 contest once again

Uncategorized
September 22, 2016

Chi town Offers Way-Too-Early 53-Man Roster in addition to Detail Graph and or chart Prophecy

Uncategorized
September 22, 2016

Houston Texans Adventures by way of Issues Hardly any. 7

Uncategorized
September 22, 2016

Garafolo Honest Reich given the name Eagles’ a problem director

Uncategorized
September 22, 2016

Dolphins prepared to make Dion Nike air jordan a different option if perhaps the guy wishes the application

Uncategorized
September 22, 2016

Detroit Elephants Thing Darryl Tapp Confirms an alternative Family home

Uncategorized
September 22, 2016

Dallas Cowboys Offseason 2016 Go away Haste Is a Burden For that Cowboys With 2016

Uncategorized
September 22, 2016

Bucs continue being hectic along with 19 undrafted novice complimentary agencies

Një eksperiment unik që do t’ju lerë me gojë hapur (Video)

Edhe pse në shumë raste disa shpend nuk na pëlqejnë paso nuk na “kënaqin” me historitë e tyre, ato vijojnë të mbeten të zgjuara dhe të thyejnë tabu-të!!!

I tillë ishte dhe eksperimenti në fjalë, me një korb i cili duhej:

Të arrinte ushqimin e tij me metoda jo të zakonshme.

Ushqimi ishte vendosur në një enë të ngushtë dhe të tejdukshme, por sqepi i tij nuk mund ta arrinte.

Kështu, duhej të gjente mënyra të reja për ta arritur. Njeriu i vendos dy shkopinj të posaçëm për ta lehtësuar, or gjithmonë nëse truri i shpendit mund të funksiononte, pasi legjenda e paraqiste këtë shpend si “invalid” për procese të tilla.

Pa humbur kohë ndiqeni me vëmendje dhe na besoni, nuk keni për ta besuar!

Për më shumë në videon një vijim: